Schoonheidssalon Ida, schoonheid die u verdient

 

 

Mooie dame

 

 

Voor de beste schoonheidsbehandelingen bezoekt u onze salon in Menaam.

Wij garanderen u altijd de beste kwaliteit in producten, technieken en diensten. Dankzij de vele bijscholingscursussen zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en producten om uw schoonheidsideaal te waarborgen. Wij stellen alles in het werk om u met een goed en voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Daarbij hanteren wij uiterst redelijke prijzen voor de behandelingen die wij bieden.

Beste kwaliteit

In de salon van Schoonheidssalon Ida wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit producten. Deze gebruiken wij niet alleen tijdens de behandeling; u kunt ze naar afloop ook zelf bij ons kopen. Zo kunt u ook thuis optimaal de kwaliteit van uw huid in stand houden.

Nieuwste technieken

Wij volgen regelmatig bijscholingscursussen om weer helemaal op de hoogte te zijn van de laatste trends en trucs. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten hoe wij u moeten behandelen. Na een bezoekje aan Schoonheidssalon Ida zult u zich als herboren voelen.

Redelijke prijzen

Schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk, hoeft volgens de filosofie van Schoonheidssalon Ida, niet duur te zijn. Toch bieden wij u een ervaring aan die onbetaalbaar is. U zult enorm opknappen door een schoonheidsbehandeling. Daarbij zult u er versteld van staan voor welk bedrag dit al mogelijk is. Ook dat is de schoonheid van ons vak.

Bionome producten

Schoonheidssalon Ida gebruikt grotendeels bionome producten. De bionome kwaliteitscriteria geven u de volgende garanties:

  • Wetenschappelijke precisie en eerlijkheid garanderen dat bionome producten geen valse of overdreven beloftes maakt. Aan de vaak onzinnige en overdreven beweringen van cosmetica reclame's, heeft uw huid niets.
  • Optimale verdraagbaarheid. Geen ingrediënten die in de dermatologie bekend staan als allergenen en een gezondheidsrisico kunnen inhouden.
  • Optimale doeltreffendheid. Door het maximaal gebruiken van de actiefste werkstoffen en het vermijden van ingrediënten zónder           bewezen werking. Het product heeft daardoor een maximale werking.
  • Volledigheid van de samenstelling. Essentiële tekorten worden daardoor vermeden.
  • Optimaal op de huid afgestemd. Fijn en gezond huidgevoel door maximaal gebruik te maken van huididentieke, huidverwante en altijd huidvriendelijke ingrediënten.
  • Milieuvriendelijk. Geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.
  • Diervriendelijk: Dierproefvrij en geen ingrediënten van gedode dieren.